VSP ja Telmarin käynnistävät yhteistyön

Vakka-Suomen Puhelin ja Telmarin käynnistävät valokuituliittymien myyntiä koskevan yhteistyön

2.5.2024 alkaen vuonna 1997 perustettu, Uudessakaupungissa toimiva sähköalan palvelujen ja tuotteiden erikoisliike Telmarin palvelee myymälässään asiakkaita myös VSP:n valokuituliittymäasioissa. Tuore yhteistyö on osa VSP:n laajempaa palveluprosessiuudistusta.

Huipputehokas nettiyhteys on nykyisin jo lähes yhtä välttämätön asia kodeissa kuin sähkö.

– Näemme, että näiden palvelujen saatavuus saman katon alta lisää asioinnin helppoutta ja tuottaa asiakkaille lisäarvoa. Yhteistyö Telmarinin kanssa täydentää VSP:n muita palvelukanavia eli kasvollista kenttämyyntiä sekä verkossa tapahtuvaa itseasiointia. Toisin kuin monet muut valokuituliittymien toimittajat, me haluamme tarjota mahdollisuuden asioida valokuituliittymäasioissa myös perinteisessä kivijalkamyymälässä, taustoittaa alkavaa yhteistyötä VSP:n tietoliikenneliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Mirko Rostedt.

Yhteistyön keskiössä paikallisuus

Kuten Vakka-Suomen Puhelin, myös Telmarin on alueella hyvin tunnettu toimija ja myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla.

– Meille tärkeä asia yhteistyössä on myös se, että Telmarin edustaa ja myy yksinomaan paikallisen palveluntarjoajan eli VSP:n valokuituliittymiä ja jatkossa Telmarin on meille ainoa ulkopuolinen myyntikanava. Yhteistyömme keskiössä on näin ollen myös paikallisuus. Myymälässä palvellaan kuluttajien lisäksi myös taloyhtiöiden asiakkaita valokuituasioissa ja myymälässä voi asioida myös kaapeli-TV:n kanavapakettiasioissa.

Telmarin tarjoaa sähköalan palveluja ja tuotteita monipuolisesti aurinkosähköstä autolataukseen sekä valaistuksesta lämmitykseen ja asennustarvikkeisiin. Kuluttajien lisäksi Telmarin palvelee monipuolisesti myös teollisuuden toimijoita.

– Alkava yhteistyö tarjoaa meille hienon mahdollisuuden kasvattaa myymälämme palveluvalikoimaa nyt myös nopeiden tietoliikenneyhteyksien saralle, jonka ansiosta voimme palvella sekä nykyisiä että uusia asiakkaita entistä monipuolisemmin, iloitsee Telmarin Oy:n toimitusjohtaja Erkka Jäsperlä.


Lisätiedot:
Liiketoimintajohtaja Mirko Rostedt, puh. 040 752 2075, mirko.rostedt@vsp.fi
Toimitusjohtaja Erkka Jäsperlä, puh. 040 5566 111, erkka.jasperla@telmarin.fi

VSP (Vakka-Suomen Puhelin Oy) on pääosin vakkasuomalaisten asiakkaidensa omistama kotimainen palveluyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa tehokkaat nettiyhteydet sekä kattavat TV- ja viihdepalvelut. Yrityksille yhtiö tarjoaa ulkoistettua asiakaspalvelua sekä IT- ja tietoliikennepalveluja. Yhtiön liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Yhtiöllä on toimipisteet Eurajoella, Porissa, Porvoossa, Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa. Lisätietoa osoitteessa www.vsp.fi

Telmarin Oy on sähköalan palvelujen ja tarvikkeiden monipuolinen erikoisliike Uudessakaupungissa. Yhtiö tarjoaa ammattilaisen apua kaikkiin sähköalan tarpeisiin teollisuudesta kesämökeille. Myymälässä ja verkkokaupassa on tuotteita yli 8 000, ja uusia tuotteita tulee jatkuvasti. Lisätietoa osoitteessa www.telmarin.fi