Kuidun kiitotie

Kuidun kiitotie – valokuitutapahtuma

Vuoden tärkein valokuitutapahtuma Tampereella!

Finnet-liiton ja Suomen Seutuverkkojen järjestämä jokavuotinen valokuitutapahtuma on 1. – 2.11.2023 Scandic Hotel Rosendahlissa Tampereella.

Haastamme mukaan kaikki valokuidun rakentajat ja yhteistyökumppanit, alan vaikuttajat sekä muut digitaalisen Suomen toteuttajat.

Seminaari

Seminaarissa pureudumme valokuidun polttaviin aiheisiin. Kuulemme Euroopan valokuitutilanteesta, Suomen kuitubuumista, 6G:stä, tekoälystä, vastuullisuudesta sekä mm. Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta valokuitumarkkinoinnista. Ensimmäisen päivän paneelissa keskustellaan siitä, mitä tapahtuu rakentamisajan jälkeen ja mitkä ovat valokuidun tulevaisuuden liiketoimintamallit. Sisältöä on tarjolla niin yritysten johdolle kuin tekniikan ja markkinoinnin asiantuntijoille.

Tutustu ohjelmaan»

Yhteistyökumppanuus ja näytteilleasettelu

Haluatko vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä tapahtumassa? Varaa paikka näytteilleasettelusta (vielä muutama ständipaikka vapaana). Lisätietoja yhteistyökumppanuudesta tässä.

Näytteilleasettelussa mukana: Adtran, AVM ICT, BCC Solutions, Elisa, Enkom Active, ETD, Eurolaite, Eye Networks, FNE-Finland, Genexis, GlobalConnect, H. Vesala, Hexatronic, Huawei, Höhle, Insplan, M-Solutions, Maintrac, Nestor Cables, Pipelife, Riverty Group, Salgrom Technologies, TKF, TP-Link, Traficom

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Osallistumismaksut:

Finnet-liiton ja/tai Suomen Seutuverkkojen jäsenet 490 € + alv, muut (ei jäsenet) 590 € + alv.
Jos yrityksestä osallistuu enemmän kuin kolme henkilöä, saavat seuraavat osallistujat -10 % alennuksen maksusta.

Ilmoittautuduthan 10.10. mennessä »

Majoitus

Tapahtumalle on varattu kiintiö 31.10. – 2.11. koodilla BFIN011123 Scandic Hotel Rosendahlista. Kiintiö on voimassa 18.10.23 asti tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse Scandicin verkkosivuilta »
Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BFIN011123 myös puhelimitse +358 3 2441111 tai sähköpostitse rosendahl@scandichotels.com.

Majoitushinnat Rosendahlissa:

  • Standard-huone 115 €/1 hengelle/yö, 135 €/2 hengelle/yö.
  • Superior-huone 135 €/1 hengelle/yö, 155 € 2 hengelle/yö

Lisätiedot

Finnet-liitto ry, Kaisu Ignatius, kaisu.ignatius@finnet.fi
Suomen Seutuverkot ry, Jarmo Ruohola, puheenjohtaja@seutuverkot.fi