Kuidun kiitotie

Kuidun kiitotie – valokuitutapahtuma

Vuoden tärkein valokuitutapahtuma 4. – 5.10. Tampereella!

Finnet-liiton ja Suomen Seutuverkkojen yhteisesti järjestämä jokavuotinen valokuitutapahtuma on 4. – 5.10.2022 Scandic Hotel Rosendahlissa Tampereella.

!! Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt. Jos et ole ilmoittautunut ja olet halukas osallistumaan, laitathan viestiä kaisu.ignatius (at) finnet.fi

Haastamme mukaan kaikki valokuituoperaattorit, kuiturakentajat, alan yhteistyökumppanit ja vaikuttajat sekä muut digitaalisen Suomen toteuttajat.

Seminaari

Valokuitu – digitalisoituvan yhteiskunnan perusta -teemaisessa seminaarissa kirkastamme mm. valokuidun merkitystä huoltovarmuudessa, sen energiatehokkuutta ja digitalisoituvan yhteiskunnan mahdollistamista.

Lavalle nousevat mm. Liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäällikkö Minna Kivimäki, FTTH Council Europen puheenjohtaja Eric Festraest, Ilomantsin kunnanjohtaja Marjut Ahokas, tulevaisuudentutkija Risto Linturi, työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä ja moni muu.

Tutustu ohjelmaan »

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu Finnet-liiton ja Seutuverkkojen jäsenille on 520 € + alv ja muille 600 € + alv. Hinta sisältää seminaarin ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Majoitus ei kuulu hintaan.

Majoitus

Tapahtumalle on varattu huonekiintiö Scandic Hotel Rosendahlista.

Majoitushinnat ovat: 110 €/1 hh/yö, 130 €/2 hh/yö.

Varaaminen:
Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse käyttämällä varaustunnusta BFIN031022. Varaukset voi tehdä verkossa http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BFIN031022 tai sähköpostitse sales.tampere@scandichotels.com
Huoneet ovat varattavissa 19.09.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Näytteilleasettelu

Tapahtuman yhteydessä oleva näytteilleasettelu on täynnä.

Näytteilleasettelussa mukana: Adtran, AVM ICT, BCC Solutions, Eltel Networks, Enkom Active, ETD Finland, Eurolaite, Eye Networks, Finnsat, Genexis, Geotrim, H. Vesala, Hexatronic, Höhle, Insplan, Laatuantenni, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Naficon Liitin, Nestor Cables, Pipelife Finland, Radiator Software, Scansatec, Sitema, TKF, TP-Link, 3K Group.


Lisätiedot

Finnet-liitto ry, Kaisu Ignatius, kaisu.ignatius@finnet.fi
Suomen Seutuverkot ry, Pauli Pullinen, puheenjohtaja@seutuverkot.fi