Kuidun kiitotie

Kuidun kiitotie – valokuitutapahtuma

Vuoden tärkein valokuitutapahtuma Tampereella!

Finnet-liiton ja Suomen Seutuverkkojen yhteisesti järjestämä jokavuotinen valokuitutapahtuma on 4. – 5.10.2022 Scandic Hotel Rosendahlissa Tampereella.

Ilmoittaudu tästä »

Haastamme mukaan kaikki valokuituoperaattorit, kuiturakentajat, alan yhteistyökumppanit ja vaikuttajat sekä muut digitaalisen Suomen toteuttajat.

Seminaari

Valokuitu – digitalisoituvan yhteiskunnan perusta -teemaisessa seminaarissa kirkastamme mm. valokuidun merkitystä huoltovarmuudessa, sen energiatehokkuutta ja digitalisoituvan yhteiskunnan mahdollistamista.

Lavalle nousevat mm. Liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäällikkö Minna Kivimäki, FTTH Council Europen puheenjohtaja Eric Festraest, tulevaisuuden tutkija Risto Linturi sekä työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä.

Tutustu ohjelmaan tästä

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu Finnet-liiton ja Seutuverkkojen jäsenille on 520 € + alv ja muille 600 € + alv. Hinta sisältää seminaarin ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Majoitus ei kuulu hintaan.

Majoitus

Tapahtumalle on varattu huonekiintiö Scandic Hotel Rosendahlista.

Majoitushinnat ovat: 110 €/1 hh/yö, 130 €/2 hh/yö.

Varaaminen:
Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse käyttämällä varaustunnusta BFIN031022. Varaukset voi tehdä verkossa http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BFIN031022 tai sähköpostitse sales.tampere@scandichotels.com
Huoneet ovat varattavissa 19.09.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Näytteilleasettelu

Tapahtuman yhteydessä on näytteilleasettelu. Varmista yrityksesi näkyvyys tapahtumassa sekä sen viestinnässä markkinointiyhteistyöllä. Lisätietoja löydät tästä »

Näytteilleasettelussa mukana: AVM ICT, BCC Solutions, Daimler Finland, Eltel Networks, Enkom Active, ETD Finland, Eye Networks, Finnsat, Genexis, Geotrim, H. Vesala, Hexatronic, Höhle, Insplan, Laatuantenni, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Naficon Liitin, Nestor Cables, Sitema, TKF, 3K Group.


Lisätiedot

Finnet-liitto ry, Kaisu Ignatius, kaisu.ignatius@finnet.fi
Suomen Seutuverkot ry, Pauli Pullinen, puheenjohtaja@seutuverkot.fi