VSP avaa lokakuussa neljännen palvelukeskuksen Porvooseen

VSP (Vakka-Suomen Puhelin) on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Yhtiö kertoi elokuussa suunnittelevansa neljännen palvelukeskuksen avaamista Porvooseen, mikäli alueelta on saatavissa riittävästi työhön soveltuvaa ja erityisesti ruotsinkielistä työvoimaa. Ennakkorekrytointi tuotti hyvät tulokset ja sen myötä yhtiö on tehnyt päätöksen neljännen asiakaspalvelukeskuksen avaamisesta Porvooseen jo lokakuun aikana.

 Palvelukeskus sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa ja työtä on mahdollisuus tehdä palvelukeskuksessa tapahtuvan perehdytysjakson jälkeen myös etätyönä. Yhtiön tavoitteena on työllistää aikaa myöden jopa viitisenkymmentä osaajaa Porvoossa. VSP:n asiakaspalveluliiketoiminta on kasvanut viime vuosina vahvasti ja asiakkaina on useita tunnettuja suomalaisia brändejä. Yhtiö työllistää tällä hetkellä lähes 350 asiakaspalvelun ammattilaista ja sillä on palvelukeskukset Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa.

– Hakemuksia Porvooseen on tullut kiitettävän runsaasti. Ensimmäisen ryhmän koulutus alkaa jo 18.10. ja tavoitteena on saada toinen koulutusryhmä kokoon marraskuun toisella viikolla. Työhaastattelut ovat aktiivisesti käynnissä ja haemme parhaillaan myös palvelupäällikköä tähän uuteen toimipisteeseemme, iloitsee liiketoimintajohtaja Jyri Pouttu.

Asiakaspalvelu on merkityksellistä työtä osana miljoonien suomalaisten arkea

Asiakaspalvelun teknistyminen, monikanavaisuus, palveluajat sekä asiakaspalveluun kohdistuvat osaamis-, laatu- ja tehokkuusvaatimukset ovat kasvattaneet toiminnan ulkoistamisen tarvetta monella eri toimialalla. VSP:ssä asiakasneuvojat ovat tuotettavien palvelujen kautta osana monen suomalaisen arkea joka päivä. Yhtiön asiakkuudet edustavat monipuolisesti eri toimialoja, kuten mm. matkailua ja matkustamista, kustannus- ja media-alaa, finanssialaa, energia-alaa, vähittäis- ja verkkokauppaa, ajoneuvohallintaa, tapahtuma-alaa ja kiinteistöpalveluja.

– Elämme 24/7-yhteiskunnassa, jossa asiakkaat asioivat haluamaansa aikaan, itselleen parhaiten sopivassa palvelukanavassa ja haluamallaan kielellä. Vaikka monet rutiinitehtävät automatisoidaan, tarvitaan tulevaisuudessakin osaajia ammattitaitoa ja päättelyä vaativiin tehtäviin, joihin tekoäly ei kykene. Me autamme yrityksiä ratkaisemaan nämä haasteet.

125-vuotias kumppani yrityksille

VSP on noussut yhdeksi Suomen suurimmista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista kahdessakymmenessä vuodessa. VSP on lisäksi merkittävä yritysten IT-ratkaisujen ja tietoliikennepalvelujen toimittaja Länsi-Suomessa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla yhtiö tarjoaa valokuituyhteyksiä ja TV-palveluja kuluttajille. Yhtiön liikevaihto on yli 21 miljoonaa euroa ja se työllistää 400 työntekijää usealla paikkakunnalla Länsi-Suomessa. Juuriltaan perinteikäs telealan yhtiö täyttää tänä syksynä 125 vuotta.

Lisätiedot:
Liiketoimintajohtaja Jyri Pouttu, puh. 050 1510, jyri.pouttu@vsp.fi