Markus Ala-Hautala MPY Telecomin toimitusjohtajaksi

Markus Ala-Hautala MPY Telecomin toimitusjohtajaksi

Markus Ala-Hautala, 48, on nimitetty MPY Telecomin toimitusjohtajaksi. Ala-Hautala aloittaa tehtävässä viimeistään 4.10.2024.

Markus Ala-Hautalalla (DI, radioteknologia) on yli kymmenen vuoden kokemus operatiivisista johtotehtävistä ja liiketoiminnan kehittämisestä digitaalisen infrastruktuurin alalla. Ala-Hautala siirtyy MPY Telecomiin Digitalta operatiivisen johtajan ja varatoimitusjohtajan tehtävästä. Digitalla Ala-Hautala on tehnyt yli 20 vuoden työuran. Lisäksi hänellä on kokemusta myös hallitustyöskentelystä, muun muassa islantilaisen IslandsTurnar-mastoyhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Olen erittäin otettu saamastani luottamuksesta ja kiitollinen mahdollisuudesta päästä osaksi MPY Telecomin asiantuntevaa joukkoa. Odotan innolla mahdollisuutta päästä tekemään töitä MPY Telecomin ja sen asiakkaiden menestyksen eteen. Näen MPY Telecomin merkittävänä alueellisena toimijana, joka tarjoaa sekä mobiiliverkkojen runkoinfrastruktuurin että tietoliikenneyhteydet mahdollistavat valokuituverkot kotitalouksille, yrityksille ja julkisille organisaatioille. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme, niin yrityksiä kuin kotitalouksiakin, ottamaan kaikki irti digitalisoituvasta maailmasta. Ensimmäisinä kuukausina aion keskittyä erityisesti kuuntelemaan MPY Telecomin työntekijöitä ja asiakkaita ja tämän jälkeen yhdessä tiimin kanssa rakentamaan seuraavat askeleet MPY Telecomin ja sen asiakkaiden menestymisen eteen”, Ala-Hautala sanoo.

Olen erittäin tyytyväinen, että Markus on ottanut vastaan MPY Telecomin toimitusjohtajan tehtävän. Olen varma, että Markuksen johdolla MPY Telecom kehittyy merkittäväksi digitaalisen infrastruktuurin omistajaksi ja palveluntarjoajaksi”, MPY Telecomin hallituksen puheenjohtaja Krister Skålberg kommentoi nimitystä.

MPY Telecomin virkaa tekevä toimitusjohtaja Janne Korhonen jatkaa aiemmassa tehtävässään MPY Telecomin kaupallisena johtajana.

 

Lisätiedot:

Markus Ala-Hautala

+358 40 054 9023

MPY Telecom

MPY Telecom on kasvava ja uudistuva asiantuntijayritys ja digitaalisen infrastruktuurin osaaja niin valokuituverkoissa kuin telemastoissakin. Yritys on tuottanut palveluita jo yli 135 vuoden ajan ja tänä päivänä mahdollistaa mutkattoman digiarjen ja tulevaisuuden ratkaisut niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille. Operaattoriasiakkaille yritys tarjoaa monipuoliset ja luotettavat operaattoripalvelut ja niihin liittyvän infrastruktuurin. Toimintaperiaatteena on yllättää positiivisesti ja asiakkaiden palveleminen on sydämen asia. MPY on sanojensa mukaisesti enemmän kuin kumppani.