LPOnet ja IT-Apu yhteistyöhön

LPOnet laajentaa tietokoneiden ja älylaitteiden huolto-, tuki- ja asennuspalveluiden tarjontaa yhteistyössä IT-Avun kanssa

LPOnet ja IT-Apu ovat solmineet yhteistyösopimuksen tietokoneiden ja älylaitteiden huolto-, tuki- ja asennuspalveluiden tarjoamisesta LPOnetin asiakkaille. IT-Apu tuottaa mainittuja palveluita LPOnetin alihankkijana uudella konseptilla. Palvelut kattavat aluksi tietokoneiden ja älylaitteiden käyttöönottoja, laite- ja ohjelmistoasennuksia sekä erilaisia huoltotöitä.

”Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota laajempia tietokoneiden ja erilaisten äly- ja digilaitteiden tukipalveluita asiakkaillemme”, toteaa LPOnetin myyntijohtaja Mats Åminne. Laitteen voi tuoda LPOnetin asiakaspalvelupisteeseen Loviisassa tai Porvoossa, tai vaihtoehtoisesti asiantuntijan voi tilata kotikäynnille Loviisan ja Porvoon alueella.

IT-Apu on uudenlainen alustatalouden yritys, joka tarjoaa monipuolisia IT-palveluita

Itä-Uudellamaalla. Yritys voitti Uplift 2018 kilpailun Porvoossa.

Vuonna  1931 perustettu LPOnet  on moderni asiakasomisteinen kuitu-, tietoliikenne- ja IT- palveluosuuskunta, joka itäuusmaalaisena yhtiönä panostaa vahvasti alueen valokuituverkkoihin, laajakaista-, Internet-, TV- ja IT-palveluihin sekä paikalliseen asiakaspalveluun. Yhtiö investoi merkittävästi valokuituverkon rakentamiseen itäisellä Uudellamaalla. Yhtiö palvelee asiakkaitaan paikallisesti asiakaspalvelupisteissään Loviisassa ja Porvoossa. Yhtiö on Finnet-liiton jäsen.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Gustaf Forsberg, puhelin (019) 505 8250,  matkapuhelin 044 505 8250,

s-posti gustaf.forsberg@lponet.fi