LPOnet ja Haaga-Helian opiskelijat yhteistyöhön

Porvoolaiset yritykset ja Haaga-Helian opiskelijat aloittivat mittavan yhteistyön

Haaga-Helia Porvoon opiskelijat toteuttavat paikallisten yritysten kanssa laaja-alaisia markkinointikampanjoita valokuituverkolle. Opiskelijoiden ponnistusten tulokset tullaan näkemään syksyn aikana itäisen Uudenmaan alueella.    

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat ja kolme paikallista yritystä – LPOnet, Haven Porvoo ja Storymaster – ovat aloittaneet yhteistyön, jossa opiskelijat saavat suunnitella ja toteuttaa valokuidun markkinointikampanjoita alusta loppuun saakka. Opiskelijat saavat toteuttamiseen tukea markkinointitoimisto Haven Porvoon ja mainostoimisto Storymasterin ammattilaisilta.

Haaga-Helian opettajan Maria Vickholmin mukaan kyseessä on ainutlaatuinen projekti. 

– Tässä projektissa on hienoa se, että opiskelijat saavat toimia ammattilaisina muiden ammattilaisten joukossa. Projektia viedään eteenpäin useamman eri tahon tuella, ja opiskelijoiden panos tullaan näkemään osana LPOnetin toimintaa.

– Halusimme haastaa omat ajatuksemme ja tuoda ulkopuolisten nuorten näkemystä ja ideoita markkinointiviestintään. Olemme kannustaneet, että opiskelijat heittäytyisivät rohkeasti hommaan ja ehdottaisivat villejäkin ideoita, LPOnetin johtaja Mats Åminne kertoo.

Lisätietoa:

LPOnet Mats Åminne, johtaja myynti & markkinointi, mats.aminne@lponet.fi, +358445058211

Haaga-Helia Maria Vickholm: maria.vickholm@haaga-helia.fi

Haven Porvoo Kalle Alanen, kalle.alanen@havenporvoo.fi, +358400364462

Storymaster Mats Tuominen, info@storymaster.fi, +358400493397