Lounea vahvistaa paikallisuuttaan Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueilla

Lounea vahvistaa paikallisuuttaan Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueilla. Lounea-konserniin kuuluvan Länsilinkki Oy:n toimitusjohtaja Harri Suokko siirtyy johtajaksi Lounealle. Suokon vastuualueena on Lounean valokuituliiketoiminnan edistäminen Etelä-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomessa.

Lounea-konserniin kuuluvan Länsilinkin toimitusjohtaja Harri Suokko siirtyy johtajaksi Lounealle 1.9.2021 alkaen. Suokon vastuualueena on valokuituliiketoiminnan edistäminen Etelä-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomessa. Suokko aloittaa toimintansa Lounealla osa-aikaisesti ja jatkaa Länsilinkin toimitusjohtajana kunnes uuden toimitusjohtajan rekrytointi Länsilinkillä saadaan päätökseen.

– Lounean valokuituliiketoiminta laajenee kasvustrategian mukaisesti yhä uusille toimialueille, ja Lounean valokuituverkon rakentamista suunnitellaan mm. Etelä-Pohjanmaan alueelle, kertoo Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.

– Harri tulee antamaan ison panoksen Lounean paikallisuuteen ja onnistumiseemme Etelä-Pohjanmaan seudulla ja myös Keski-Suomessa. Harri asuu Seinäjoella ja tuntee erittäin hyvin Pohjalaismaakunnat, Viitanen sanoo.

Tietokonetekniikan insinööri Harri Suokko on aikaisemmin toiminut myös mm. Elisan, Anvian ja Telian palveluksessa.
– Otan uuden vastuualueen innokkaasti vastaan. Nautin haastavista tehtävistä ja ihmisten kanssa toimimisesta sovittujen tavoitteiden aikaansaamiseksi, Harri Suokko kertoo.

Lisätietoja:
Veli-Matti Viitanen, toimitusjohtaja, puh. 050 1526, veli-matti.viitanen@lounea.fi
Harri Suokko, johtaja, puh. 050 2608, harri.suokko@lounea.fi

Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Tarjoamme parasta paikallista palvelu. Olemme Suomen 4. suurin teleoperaattori. Tuomme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Suunnittelemme asiakkaidemme koko ICT-ympäristön aina sen rakentamisesta ylläpitoon asti. Lounealla on lähes 350 asiantuntijaa palveluksessaan ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli € 46,6 miljoonaa euroa.