Länsilinkille uusi toimitusjohtaja

Lounea-konserniin kuuluvan Länsilinkki Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty Jani Lillberg. Lillberg aloittaa tehtävässä 1.11.2021 alkaen.

Ennen nimitystään Länsilinkin toimitusjohtajaksi Lillberg on toiminut erilaisissa johtotehtävissä ja hänellä on pitkä kokemus mm. ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnasta. Lillbergillä on vahva kokemus myös kansainvälisissä johtotehtävissä toimimisesta.

– Toivotamme Janin tervetulleeksi Lounea-konserniin. Janilla on erinomaiset edellytykset hoitaa Länsilinkin toimitusjohtajan tehtävää, ja hänen laaja kokemuksensa ja osaamisensa tukee merkittävällä tavalla Länsilinkin toimintaa, toteaa Länsilinkin hallituksen puheenjohtaja Veli-Matti Viitanen.

Jani Lillberg kertoo, että Länsilinkin tarjooma ja vakiintunut asema markkinoilla vakuuttivat ja hän ottaa tehtävän innokkaasti vastaan.
– Arvostan myös Länsilinkin pitkäaikaisia kumppanisuhteita, jotka luovat hyvän pohjan tulevalle kasvulle, Lillberg kertoo.

Aikaisemmin ilmoitetun mukaisesti Länsilinkin edellinen toimitusjohtaja Harri Suokko siirtyy samalla päivämäärällä johtajaksi Lounealle. Suokon vastuualueena Lounealla on valokuituliiketoiminnan edistäminen Etelä-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomessa.

Harri Suokko kertoo, että viimeiset kolme vuotta Länsilinkillä ovat olleet mielenkiintoisia, olemme tehneet isoja muutoksia yhtiön strategiaan ja samalla sopeutuneet merkittäviin toimintaympäristön muutoksiin. Länsilinkki on nyt hyvässä suunnassa.

– Haluan kiittää Länsilinkin ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilökuntaa viime vuosista. On ollut ilo työskennellä kanssanne. Haluan myös kiittää yhtiön hallitusta luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä. On ollut erittäin hienoa johtaa Länsilinkkiä ja nyt on oikea aika antaa tämän yhtiön ohjakset eteenpäin Jani Lillbergille, Harri Suokko toteaa.

 

Lisätietoja:

Veli-Matti Viitanen
Hallituksen puheenjohtaja, Länsilinkki Oy
Toimitusjohtaja, Lounea Oy
Puh. 050 1526
veli-matti.viitanen@lounea.fi

Harri Suokko
Johtaja, Lounea Oy
Puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi

Jani Lillberg
Toimitusjohtaja, Länsilinkki Oy
puh. 0400 776456
jani.lillberg@westlink.fi