JNT Konttoripisteen uudeksi omistajaksi

JNT on Konttoripisteen uusi omistaja

Pohjanmaalle syntyy vahva, paikallinen IT-palveluiden tuottaja, kun JNT ostaa Konttoripisteen. Konttoripiste, jonka päätoimipaikka on Kokkolassa, tuottaa monipuolisia IT-alaan ja toimistotekniikkaan liittyviä palveluita ja toimii kuudella paikkakunnalla Pietarsaaresta Ouluun.

JNT on viime vuosina aktiivisesti kehittänyt ja laajentanut toimintaansa, ja Konttoripisteen hankinta on strateginen panostus, joka vahvistaa JNT:n läsnäoloa Kokkolassa ja pohjoisessa. Tällä tavalla JNT myös panostaa merkittävästi yritysasiakkaiden IT-palveluihin. Kaupan myötä JNT:llä on paljon vahvempi IT-palveluiden kokonaisuus.

– Alueen yritykset haluavat paikallisilta tuottajilta ensiluokkaisia IT-palveluita, ja tämän kaupan myötä meillä on yhdessä entistä paremmat edellytykset tarjota niitä. Voimme myös tarjota molempien yritysten työntekijöille dynaamisen työympäristön. Monien osaavien kollegoiden kanssa on mahdollista laajentaa alaa ja perehtyä siihen enemmän, sanoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti, joka nyt myy yhtiön, on ollut mukana alusta vuodesta 1985 lähtien ja ainoa omistaja vuodesta 2007. Hän on kehittänyt yhtiöstä menestyvän yrityksen, jolla on suuri ja vakituinen asiakaskunta. Yhtiön liikevaihto on 4,5 miljoonaa euroa, ja sillä on 20 työntekijää. Yhtiö tunnetaan asiakaslähtöisestä toimintatavastaan, ja juuri sitä myös JNT arvostaa.

Tarkoitus on jatkaa hyvää työtä, jota on jo pitkään tehty Konttoripisteen kehittämiseksi.

– Omistautunut erittäin ammattitaitoinen henkilökunta on valtava voimavara, ja sitä me arvostamme. Iloitsemme Tuomolta saamastamme luottamuksesta hänen myytyään elämäntyönsä meille, jotta voimme vaalia ja kehittää sitä edelleen, jatkaa Maria Höglund.

Tuomo Lahti jatkaa yhtiön toimitusjohtajana kuluvan tilikauden loppuun, 30.6.2022 asti, minkä jälkeen hän toimii neuvonantajana vuoden loppuun. Näin molemmat yhtiöt saavat mahdollisuuden oppia joustavasti toisiltaan ja rakentaa vahvan yhteisen tulevaisuuden.

– Uuden omistajan avulla Konttoripisteen asiakkaat saavat kattavammat IT- ja tietoliikennepalvelut. Vastaavasti JNT:n asiakkaat saavat käyttöönsä laajemman palveluvalikoiman toimistotekniikassa, kertoo Tuomo Lahti.

Molemmat osapuolet hyötyvät tästä kaupasta paljon. Konttoripiste saa paikallisen omistajan, joka pyrkii kehittämään seutua pitkällä aikavälillä, ja JNT vahvistaa asemiaan Kokkolassa ja pohjoisessa.

– Päätös myydä JNT:lle oli minulle helppo, sillä arvomme ovat yhteiset, ja tällä tavalla voidaan taata, että toiminta jatkuu laadukkaana sekä työntekijöiden että asiakkaiden kannalta.

Kaupan on tarkoitus tulla voimaan huhti–toukokuun vaihteessa 2022.

Lisätietoja:

Maria Höglund, tj, JNT, puh. 044 721 8100, maria.hoglund@jnt.fi

Tuomo Lahti, tj, Konttoripiste, puh. 040 066 7593, tuomo.lahti@konttoripiste.fi


Konttoripiste 
on vuonna 1985 perustettu täyden palvelun tieto- ja toimistotekniikan laite- ja palvelutoimittaja sekä ICT-palveluiden asiantuntijayritys. Toimimme kuudella paikkakunnalla, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Raahessa ja Oulussa ja olemme osa maanlaajuista Suomen suurinta IT-alan DataGroup-ketjua. Yhtiön liikevaihto on 4,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 20. Lisätietoja: www.kp-konttoripiste.fi

 

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) tarjoaa internet-, tv-, puhe- ja IT-palveluja Pohjanmaalla. Pyrimme antamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut yhdessä parhaan mahdollisen tuen kanssa. Olemme nykyaikainen ja dynaaminen yritys, jolla on pitkä historia. Yhtiö perustettiin jo vuonna 1887. Liikevaihto on 15 miljonaa euroa, ja asiakk ovat sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Yhtiöllä on 65 työntekijää. Lisätietoja www.jnt.fi