FNE-Finland ja Geomatikk sopimukseen kaapelinnäytöistä ja kaapelitiedustelujen käsittelystä

RUNKO-OPERAATTORI FNE-FINLAND JA GEOMATIKK FINLAND SOPIMUKSEEN KAAPELINNÄYTÖISTÄ JA KAAPELITIEDUSTELUJEN KÄSITTELYSTÄ

FNE-Finland Oy ja Geomatikk Finland Oy ovat tehneet sopimuksen FNE:n valokaapeliverkon kaapelitiedustelu- ja kaapelinnäyttöpalveluista. Geomatikk käsittelee 1.4.2020 alkaen FNE-Finland Oy:lle tehtävät kaapelitiedustelut ja tekee myös kaapelinnäytöt kentällä FNE:n verkon osalta.

Olemme ylpeitä FNE-Finlandin liittymisestä Geomatikkin kokonaispalveluun. FNE:n luottamus täysdigitaaliseen palveluumme vahvistaa asemaamme kaapelinäyttötoimijana ja on osoitus kaapelinnäyttöihin keskittyvän palvelukonseptimme selkeistä hyödyistä myös runkoverkko-operaattoreille”, sanoo Geomatikk Finland Oy:n myyntijohtaja Jarmo Jormakka.

Valtakunnallinen kenttäorganisaatio ja verkonomistajan Haltia-portaali FNE:n käyttöön

“Erityisesti arvostamme Geomatikkin valtakunnallisesti kattavaa mutta samalla paikallisesti vahvaa kenttänäyttöpalvelua ja odotamme Haltia –palvelun tarjoamien reaaliaikaisten kaapelitiedustelu- ja kaapelinnäyttötietojen helpottavan verkkomme hallinnan arkipäivää”, toteaa toimitusjohtaja Veli-Pekka Huttunen FNE-Finlandista.

Geomatikkin valtakunnallinen täysin digitaalinen kaapelitiedustelu- ja kaapelinnäyttöpalvelu

Geomatikk Finland tuottaa kaapeliselvitys- ja kaapelinnäyttöpalvelun omalla henkilöstöllään koko manner-Suomen alueella. Sähköisen www.verkkoselvitys.fi asiointipalvelun lisäksi myös puhelinpalvelu 075 7580 700 palvelee 24/7 vuoden ympäri. Palvelun piirissä olevat verkonomistajat ja verkonrakennusyhtiöt voivat lisäksi tarkastella oman verkkoalueen tiedustelujen yksityiskohtaisia tietoja sekä kaapelinäyttöjen tilaa, kestoa ja kentällä tapahtuvia muutoksia reaaliaikaisesti ja paikkasijoitetuin valokuvin haltia.verkkoselvitys.fi-palvelussa.

FNE-Finland Oy

FNE-Finland Oy edustaa suomalaista, valtakunnallista, kuitutekniikkaan perustuvaa runkoverkko-osaamista. FNE:n verkko on maantieteellisesti kattava, sisältäen noin 400 runkoverkon solmupistettä. Asiakkainamme on mm. merkittäviä operaattoreita, Internet-palveluntarjoajia, data-centereitä, energiayhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja.

FNE on perustettu vuonna 2000, liikevaihto noin 5 M€ ja henkilömäärä 5.

Geomatikk Finland Oy

Geomatikk Finland on Suomessa paikallisesti vahva näyttötoimija, jonka pääliiketoiminta on kaapelitiedustelu- ja -näyttöpalveluiden tuottaminen tietoliikenne-, energia- ja vesihuoltoverkonomistajille. Pohjoismaisen Geomatikk-konsernin liikevaihto on noin 70M€, työntekijöitä on noin 600 Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Geomatikk tekee omalla henkilöstöllään vuodessa noin 150 000 kaapelinnäyttöä yli 200 verkonomistajan verkkoalueella. Operatiivinen tehokkuus perustuu konsernin omaan tuote- ja palvelukehitykseen.

 

Lisätietoja

Veli-Pekka Huttunen, toimitusjohtaja, FNE-Finland Oy, 044 299 0592, veli-pekka.huttunen@fne.fi 

Jarmo Jormakka, myyntijohtaja, Geomatikk Finland Oy, puh. 040 568 3355, jarmo.jormakka@geomatikk.fi