Canoramasta Lounea Yritysratkaisut Oy

Canorama ja Lounea tiivistävät yhteistyötään

Canoramasta Lounea Yritysratkaisut Oy

Lounea Oy osti kesäkuussa 2020 Oy Canorama Ab:n tavoitteenaan kasvaa voimakkaasti ICT-ratkaisuissa. Nyt yhteisellä kasvupolulla otetaan askel kohti tiiviimpää yhteistyötä ja 1.5.2021 alkaen konsernin yritykset toimivat yhtenäisen brändin alla, kun Oy Canorama Ab:n nimi muuttuu Lounea Yritysratkaisut Oy:ksi.

Entistä kattavampi palveluvalikoima

Asiakkaille yhteistyön syveneminen näkyy paitsi uutena nimenä myös entistä laajempana ICT-tuotteiden ja -palveluiden tarjontana sekä maantieteellisenä kattavuutena. Tarjontaa löytyy niin pienten kuin isojenkin yritysten tarpeisiin.

”Canoramalla on vankka osaaminen ja historia tulostusratkaisujen parissa, joihin vanha nimikin viittaa. Tänä päivänä olemme kuitenkin myös merkittävä ICT-palveluiden toimittaja. Louneana pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla alueella sekä kasvattamaan kykyämme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa, koska voimme yhdistää molempien yritysten osaamisen ja kokemuksen asiakkaidemme eduksi.” kertoo Oy Canorama Ab:n toimitusjohtaja Jari Toivola.

”Haluamme olla asiakkaillemme kasvun ja kehityksen kumppani. Palveluvalikoimamme laajenee yhteistyön myötä kattamaan laajemmin myös IT- ja Telecom-palvelut. Laaja valikoimamme mahdollistaa asiakkaillemme, että yrityksen kaikki ICT-, tulostus- ja tiedonhallintaratkaisut voi hankkia samasta paikasta eikä asiakas maksa turhasta. Ja onhan asiakkaalle myös huomattavasti helpompaa asioida yhden kuin monen eri toimijan kanssa.” jatkaa Toivola.

Paikallisesti valtakunnallinen

Sekä Canoraman että Lounean tavassa toimia paikallisuus on tärkeää. Paikalliset yhteyshenkilöt ja tiivis yhteistyö alueen yritysten kanssa on toiminnan kulmakivi myös jatkossa.

”Toimimme paikallisesti ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja joustavan tavan asioida kanssamme. Lounea Yritysratkaisut Oy toimii jatkossakin 13 paikkakunnalla ja tarjoaa palveluitansa saman ammattitaitoisen asiantuntijajoukon avulla samoissa palvelukanavissa kuin aiemminkin,” kertoo Kokkolan aluepäällikkö Kimmo Vesa. ”Jatkossa pystymme lisäksi tarjoamaan palvelujamme entistä laajemmalla maantieteellisellä alueella, sillä Lounea-konsernissa työskentelee yhteensä yli 300 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla.”

Lisätietoja

Jari Toivola, toimitusjohtaja, Oy Canorama Ab,  jari.toivola@canorama.fi p. 050 1521

 

Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Tarjoamme parasta paikallista palvelua ja olemme toimialueellamme aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Olemme Suomen suurimpia teleoperaattoreita. Tuomme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille. Olemme myös vahva ICT-, tulostus ja tiedonhallinnanratkaisujen asiantuntija. Suunnittelemme asiakkaidemme koko ICT-ympäristön aina sen rakentamisesta ylläpitoon asti. Lounealla on yli 300 asiantuntijaa palveluksessaan ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli € 46,6 miljoonaa. www.lounea.fi