Aamos myy ICT-liiketoimintansa LPOnetille

Aamos Group Oy myy ICT-liiketoimintansa paikalliselle LPOnet Osk:lle

Aamos Group Oy on yli 20 vuoden ajan valmentanut ihmisiä ura- ja työnhakutaidoissa koko maanlaajuisesti yhteistyössä paikallisten TE-palveluiden kanssa. Lisäksi yhtiö on erityisesti Myrskylän ja Itäuudenmaan alueella tarjonnut yritysasiakkaille sekä yksityishenkilöille ICT-palveluita, kuten käyttötukea, Office 365, Webhotelli-, tietoturva ja muita palveluita, sekä tietoteknisten laitteiden myyntiä ja ylläpitoa. Aamos Group on päättänyt keskittyä valmennuspalveluihin ja on siksi myynyt ICT-liiketoimintansa paikalliselle, asiakasomisteiselle tietoliikenneosuuskunnalle LPOnet Osk:lle. ICT-liiketoiminta siirtyy LPOnetille 1.2.2023 alkaen.

”Halusimme varmistaa, että pitkäaikaiset ICT-asiakkaamme saavat myös jatkossa laadukasta ja paikallista palvelua. LPOnet on erinomainen uusi koti nykyasiakkaillemme ja LPOnetin palvelutarjonta vastaa asiakkaidemme nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Samoin asiakkaillemme tutut työntekijämme ja alihankkijamme jatkavat asiakkaiden palvelua entiseen tapaan – myös paikallisesti Myrskylästäkin käsin” sanoo Aamos Groupin omistaja Reijo Korhonen.

”LPOnet Osk:lla on jo ennestään tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita Itäuudellamaalla. Viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan asiakkaamme suosittelevat LPOnetiä noin kolme kertaa enemmän kuin alalla yleensä, NPS 59. Liiketoimintakaupan myötä saamme lisää osaamista alalta sekä voimme paikallisena toimijana palvella vielä paremmin asiakkaita uudessa toimipisteessä Myrskylässä – kunnassa, jossa meillä on jo ennestään valokuituverkon asiakkaita” toteaa LPOnetin myyntijohtaja Mats Åminne.

Paikallinen ICT-palveluiden tarjonta on tärkeä tekijä Myrskylän ja muun Itäuudenmaan alueen yritysten elinvoiman pysyvyydelle ja kasvamiselle

” LPOnet on v. 1931 perustettu paikallinen itäuusmaalaisten asiakkaiden omistama osuuskunta ja markkinajohtaja valokuituliittymissä. Tavoitteemme on ensisijaisesti tarjota parhaimmat palvelut asiakkaillemme, ei voittoa sijoittajille. Alueen elinvoima on vahvasti riippuvainen paikallisten asukkaiden ja yritysten menestyksestä. Yhä monimutkaisemmaksi tulevan tietotekniikan kanssa pärjäämiseksi LPOnet onkin käynnistänyt ICT-palveluiden kehittämisen ja tarjoamisen alueella. Tämän liiketoimintakaupan myötä vahvistamme entisestään osaamistamme ja kykyämme palvella asiakkaitamme koko Itäuudellamaalla ja miksei laajemminkin etäpalveluiden myötä. Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa Itäuudestamaasta parhaimman digiajan alueen asua ja yrittää” kertoo toimitusjohtaja Ilari Anttila.

Vuonna 1931 perustettu LPOnet on moderni asiakasomisteinen kuitu-, tietoliikenne- ja ICT-palveluosuuskunta, joka itäuusmaalaisena yhtiönä panostaa vahvasti alueen valokuituverkkoihin, laajakaista-, Internet-, TV- ja ICT-palveluihin sekä paikalliseen asiakaspalveluun. Yhtiö investoi merkittävästi valokuituverkon rakentamiseen Itäuudellamaalla. Yhtiö palvelee asiakkaitaan paikallisesti asiakaspalvelupisteissään Loviisassa, Porvoossa ja jatkossa myös Myrskylässä 1.2.2023 alkaen. Yhtiö on Finnet-liiton jäsen.

LISÄTIETOJA:

Aamos Group Oy: Omistaja Reijo Korhonen, puhelin 0400 972 142 , s-posti reijo.korhonen@aamos.fi

LPOnet Osk Anl: Toimitusjohtaja Ilari Anttila, puhelin 044 505 8223, s-posti ilari.anttila@lponet.fi