Välj pålitlighet och ansvarsfullhet

Det spelar roll vem du ingår avtal om din fiberanslutning med

Då du bestämmer dig för att skaffa fiberförbindelse, välj ett pålitligt inhemskt bolag, som har över hundra års erfarenhet inom branschen. Finnet-förbundets medlemsbolag har betjänat sina kunder runtom landet redan i flera generationer. Med åren har vi byggt upp en pålitlig och hållbar funktionsmodell med våra kunder. Denna modell fungerar fortfarande, då vi bygger och erbjuder fiberförbindelser på allt fler områden i Finland.

I Finnet-förbundets medlemsbolag känner vi våra kunder och verksamhetsområden. För oss är den lokala betjäningen och kundtjänsten närmast hjärtat. Av oss får du personlig betjäning och hjälp i alla dina frågor – av bekanta människor, som förstår dina behov.

Påliglithet, kvalitet och ansvarsfullhet styr vår verksamhet

Bra handelssed och ansvarsfullhet styr vår verksamhet. Vi berättar klart och tydligt fiberförbindelsens fördelar och mervärde, samt leveransinnehållet och prissättningen. Du vet alltid vad du får.

Vi är stolta över, att vi fungerar på ett ansvarsfullt sätt, nu och i framtiden. Genom att välja en leverantör, som är medlem i Finnet-förbundet, väljer du pålitlighet, kvalitet och ansvarsfullhet.

Fiber – det bästa nätet

Fiber är en investering för framtiden. Användningen av internet, speciellt videotjänster, nätspelning och andra digitjänster växer dagligen. Redan nu använder 69 procent av finländarna olika streamingtjänster och hälften tittar på TV via nätförbindelse. Fibern klarar av att hantera denna växande informationsmängd snabbt och effektivt. Och det bästa är, att fibern erbjuder en jämn och stabil förbindelse med lovad hastighet. Användare av fiber utsätts inte för sådana problem, som användare av mobila förbindelser har under mest belastade användartider.

Fiber är ett hållbart, pålitligt och ekologiskt val, som hjälper dig att leva på ett ansvarsfullare sätt med  mindre kolfotavtryck. Fiberanslutningens koldioxidutsläpp under ett helt år en bilfärd på 35 km. Dessutom får du njuta av den smidiga och snabba internetförbindelsen nu och i framtiden.

Kom med och ta ett steg mot en hållbar och pålitlig framtid med fiber.

Vill du bli en av de fiberlyckliga?

Med postnummersökningen kan du snabbt kontrollera, vem som erbjuder fiber på ditt område.