VSP Shop palvelee asiakkaita ensi vuonna Radiotalo Iiskalassa

Vakka-Suomen Puhelin löysi vahvan paikallisen kumppanin kuluttaja-asiakaspalvelun ja myymälätoiminnan kehittämiseen

Vakka-Suomen Puhelin Oy on etsinyt pitkään ratkaisua myymälätoiminnan kehittämiseen niin palveluajan kuin palveluvalikoimankin osalta. Parhaaksi vaihtoehdoksi nousi kumppanuus vahvan paikallisen toimijan, Radiotalo Iiskala Oy:n, kanssa.

Vakka-Suomen Puhelimen ja Radiotalo Iiskalan ensi vuoden alussa käynnistyvä yhteistyö on laajaa ja näkyvää. Yhteistyöstä hyötyvät ennen kaikkea kummankin osapuolen asiakkaat ja henkilöstö.
– Vakka-Suomen Puhelimesta tulee Radiotalo Iiskalan merkittävä omistaja ja Iiskalasta puolestaan Vakka-Suomen Puhelimen kuluttajapalvelujen merkittävä edustaja. Osana sopimusta siirrämme kuluttaja-asiakaspalvelun ja myymälätoiminnot myös konkreettisesti osaksi Radiotalo Iiskalan myymälää, kertoo VSP:n paikallisliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Markku Vainio. 

Shop in shop

Liikkeenluovutus siirtää VSP Shopin Pohjoistullikadulta Tekniset-ketjun nimellä Uudessakaupungissa tunnettuun Radiotalo Iiskalan myymälään Rauhankadulle.
– Toimimme uudessa myymälässä shop in shop -periaatteella eli palvelemme asiakkaita jatkossakin tutulla VSP Shopin nimellä ja uudestakin myymälästä voi tilata kaikkia VSP:n kiinteän verkon kuluttajapalveluja. VSP Shopin mukana Radiotalo Iiskalan palvelukseen siirtyy kaksi myymälätyöntekijää. Tällä varmistamme riittävät resurssit ja osaamisen VSP:n kuluttaja-asiakaspalveluun ja palvelujen aktiiviseen myyntiin uudessakin myymälässä, Vainio sanoo.

Nykyinen VSP Shop työllistää neljä myynnin ammattilaista, joista kaksi siirtyy uuteen myymälään ja kaksi jää VSP:n palvelukseen keskittyen jatkossa valokuituliittymien myyntiin.
– Kuluttaja-asiakaspalvelun ja myymälätoiminnan kehittämisen lisäksi tavoittelemme merkittävää kasvua valokuituliittymien myynnissä, Vainio toteaa.

Enemmän tarjontaa asiakkaille

Radiotalo Iiskala Oy on perheyritys, joka toimii kodinkonekaupan alalla jo toisessa polvessa. Yli 50 vuotta toimineella yhtiöllä on Tekniset-ketjuun kuuluvat myymälät Uudessakapungissa ja Laitilassa. Lähes 300 neliön kokoinen, keskeisellä paikalla toimiva Uudenkaupungin Tekniset -myymälä tarjoaa laajan valikoiman kodinkoneita, pienkoneita, televisioita, puhelimia, kameroita, tietotekniikkaa ja paljon muuta. Iiskalassa odotetaan innolla yhteistyötä VSP:n kanssa.
– Yhteistyö monipuolistaa myymälätarjontaa entisestään, kun voimme yhdessä tarjota asiakkaille sekä monipuolisen laitevalikoiman että liittymät kätevästi nyt saman katon alta. Esimerkiksi uuden television ostaja voi tilata samalla kertaa kaapeli-TV -liittymän ja tietokoneen ostaja tehokkaan valokuituliittymän. Tätä mahdollisuutta ovat asiakkaatkin jo kyselleet ja nyt voimme tehdä toiveista totta. VSP:n omistuksellinen sitoutuminen yhteistyöhön on meille erittäin merkittävää ja iso positiivinen muutos, iloitsevat yrittäjät Teijo ja Petri Iiskala.


Lisätietoa antavat:
Vakka-Suomen Puhelin Oy, liiketoimintajohtaja Markku Vainio, puh. 044 745 0500, markku.vainio@vsp.fi
Radiotalo Iiskala Oy, yrittäjä Petri Iiskala, puh. 0400 535 140, petri.iiskala@tekniset.fi