Tampereen Puhelin jatkaa kasvuaan

Vuosi 2015 oli Tampereen Puhelimelle nousujohteinen: liikevaihto kasvoi 11,5 miljoonaan euroon. Myös liikevoitto kasvoi 0,9 miljoonaan euroon, mikä tarkoittaa 10 % vuotuista kasvua. Kannattavan kasvun taustalla olivat yrityksen panostukset uusiin viestintäratkaisuihin sekä asiakaslähtöiseen palveluun.

Tampereen Puhelimen vuosi 2015 lukuina:

 – Liikevaihto 11,5 miljoonaa euroa (11,3 miljoonaa euroa vuonna 2014)

 – Liikevoitto 889 000 euroa (807 000)

 – Käyttökate 2,3 miljoonaa euroa (2,2)

 – Omavaraisuusaste 50 % (48)

 – Sijoitetun pääoman tuotto 14,7 % (13,6)

Tampereen Puhelimen nousujohteiset talousluvut ovat erityisen ansiokkaat, kun niitä heijastellaan toimialan keskimääräisiin lukuihin ja yleiseen taloustilanteeseen.

Toimitusjohtaja Janne Aaltonen näkee positiivisen kehityksen johtuvan panostuksesta asiakaslähtöiseen palveluun ja sitä kautta saavutettuun asiakasuskollisuuteen. Myös asiakasmäärät ovat kasvaneet jo yli 30 000 asiakkaaseen.

– Tietotekniikka ja tietoliikenne ovat vauhdilla yhdistyneet digitaaliseksi markkinaksi, joka kehittyy nyt nopeammin kuin koskaan. Haasteena nopeassa kehityksessä on muutoksen tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen niin arjessa kuin liiketoiminnassakin. Tässä haluamme olla asiakkaidemme ykköskumppani.

Vuodelta 2016 Tampereen Puhelin odottaa kasvua, vaikka yleinen taloustilanne jatkuu haastavana. Yritys muutti loppuvuonna 2015 uusiin, suurempiin tiloihin, ja tulee kasvamaan kuluvana vuonna myös henkilöstömäärältään. Viime vuonna myyntiin tulleiden viestintäpalveluiden – info- ja rappunäyttöjen – sekä pk-yrityksille räätälöityjen ICT-ratkaisujen odotetaan vauhdittavan kasvua edelleen.

Lisätietoja:
Janne Aaltonen, toimitusjohtaja, Tampereen Puhelin Oy, puh. 050 359 8285, janne.aaltonen@tampereenpuhelin.fi


Tampereen Puhelin Oy on Pirkanmaalla toimiva tietoliikenne- ja ratkaisutalo, joka tarjoaa tietoliikenne-, viestintä-ja ICT-ratkaisut niin kuluttajien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin tarpeisiin.