Kaisanet toimittaa laajakaista- ja TV-palvelut Lakeuden kuidulle

Kaisanet toimittaa laajakaista- ja tv-palvelut Lakeuden Kuidulle

Kaisanet Oy ja Lakeuden Kuitu Oy ovat sopineet laajakaista- ja televisiopalveluiden toimittamisesta. Sopimus on monivuotinen.

”Kaisanetilla on kokonaisuudessa paras ja kilpailukykyisin paketti tarpeisiimme”, linjaa toimitusjohtaja Jukka Kaarre Lakeuden Kuitu Oy:sta.

”Laajakaista- ja televisiopalvelut ovat meille tärkeä ja kasvava liiketoiminta. Sopimus on meille merkittävä päänavaus Oulun lähialueella. Etujamme on laaja osaaminen, kokemus ja olemme vakaa toimija Pohjois-Suomen alueella”, Kaisanet Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kurtti toteaa.

Lakeuden Kuitu aloittaa kuituverkon rakentamisen toukokuussa 2018 Limingan, Tyrnävän ja Lumijoen alueella. Ensimmäiset asiakkaat saavat palvelun käyttöön loppuvuonna.

”Kiinnostuneita asiakkaita on alustavasti 2600. Tämä on hieno osoitus siitä, että alueella on tarvetta ja kiinnostusta nopeille, kiinteille yhteyksille”, toimitusjohtaja Jukka Kaarre iloitsee.
Sopimukseen kuuluu myös konsultointi kuiturakentamisesta. Kaisanet on rakentanut lähes 10 000 kilometriä kuitua.

Lakeuden Kuitu Oy kuuluu Oulun Seudun Sähkö – konserniin. Se vastaa Oulun Seudun Sähkön valokuituliiketoiminnasta. Oulun Seudun Sähkö-konsernin liikevaihto on 48 mil-joonaa euroa. Kaisanet Oy on Pohjois-Suomessa toimiva tietoliikennealan yritys. Yrityk-sen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja Kaisanet työllistää lähes sata ammattilaista.

Lisätietoja:

Kaisanet Oy, toimitusjohtaja Mikko Kurtti, p. 044 7344240, mikko.kurtti@kaisanet.fi
Lakeuden Kuitu Oy, toimitusjohtaja Jukka Kaarre, p. 040 8231415, jukka.kaarre@oss.fi