Kaisanet Oy avaa verkkokaupan

Kaisanet Oy avaa verkkokaupan

Kaisanet Oy laajentaa tuotevalikoimaansa avaamalla verkkokaupan lokakuun alussa. Ostoksia voi tehdä osoitteesta kauppa.kaisanet.fi tiistaina 3. lokakuuta alkaen.

”Olemme nettimaailman lähikauppa. Verkkokaupan asiakas voi luottaa tuttuun toimijaan ja mahdollisissa ongelmatapauksissa apu ja tuki löytyy läheltä”, liiketoimintajohtaja Esa Reis Kaisanet Oy:stä kuvaa.

Kaisanetillä on kivijalkamyymälät Kajaanissa ja Iisalmessa. Sekä kivijalkamyymälät että verkkokauppa tukevat toisiaan, sanoo Esa Reis. ”On mahdollista, että verkkokaupan ansiosta myymälöidemme aukiolo jopa kasvaa.”

Verkkokaupan valikoimassa on noin 20000 tuotetta. Tuotteita on moninkertainen määrä kivijalkamyymälän tarjontaan. Esimerkiksi puhelimia ja tietokoneita on verkkokaupassa laajat valikoimat. Uusiakin tuoteryhmiä löytyy. ”Uusia tuotteita ovat muun muassa pelit, kuvauskopterit ja kohdennettu kodin elektroniikka eli esimerkiksi audiolaitteet”, tuotepäällikkö Harri Moilanen luettelee.

Kaisanetin verkkokauppa on avoinna kaikille. Nykyiset liittymäasiakkaat ovat luonnollinen asiakaskunta verkkokaupalle, uskoo myymäläpäällikkö Rolf Forsberg Iisalmesta. Kaisanetillla on 45000 kuluttajaliittymää, kun mukaan lasketaan puhelin- ja tietoliikenneliittymät.

Avajaistarjouksena Kaisanet tarjoaa verkkokaupan tilauksille ilmaisen kotiinkuljetuksen koko lokakuun ajan, kertoo Rolf Forsberg.

Myymäläpäällikkö Maria Koskelo Kajaanista kertoo, että verkkokaupan tuotteita voi halutessaan noutaa myös sekä Kajaanin että Iisalmen myymälöistä. ”Hintataso verkkokaupassa tulee olemaan kilpailukykyinen”, Koskelo lupaa.

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon, Koillismaan ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva tietoliikennealan yritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2016 noin 20 miljoonaa euroa ja Kaisanet työllistää lähes sata ammattilaista.

Lisätietoja:

Esa Reis, liiketoimintajohtaja, kuluttajapalvelut, Kaisanet Oy, esa.reis@kaisanet.fi, puh. 044 734 4376