Ilja Nykänen Tampereen Puhelimen riveihin

Ilja Nykänen on Tampereen Puhelimen uusi yrityspuolen myynti- ja liiketoimintajohtaja ja kestävyyslajien mies. Maratonharrastaja ja pitkien matkojen pyöräilijä on osoittanut kestävyytensä myös ammatillisesti. 39-vuotias Nykänen on ansioitunut myynninjohdon ja muissa myyntitehtävissä jo yli 10 vuoden ajan, toimien aina Lähi-Itää ja Afrikkaa myöten. Tampereen Puhelimen riveissä hän aloittaa 1.11.2016.

Tämän päivän myyntimies on ratkaisija

Nykänen on syntyperäinen tamperelainen ja asuu Mustavuoressa avopuolisonsa kanssa. Miehen CV:ssä on pitkä liuta luottamustehtäviä ja lukuisia palkintoja menestyksekkäästä myyntityöstä.

–          Olen aina ollut luonteeltani yritteliäs ja ennakkoluuloton ja sitä tarvitaan tämän päivän yritysmyynnissä. Myynnin rooli on muuttunut merkittävästi: siinä missä ennen tuotetta tai palvelua myytiin asiakkaille, mennään tänä päivänä asiakkaan luokse kuuntelemaan heidän tarpeitaan ja ymmärtämään heidän kokonaistilannettaan – tuottamaan ratkaisuja, Nykänen painottaa.

Edestä johtamista 

Ensimmäiset alaiset Nykäsellä oli jo opiskeluaikoina Tampereen Kauppaopiskelijoissa (TKO ry:ssa), jossa hän opiskeli pääaineenaan tietoverkostot ja ohjelmointi. Johtajuus on luontaista, ja johtamisen malli on hänellä selkeä: hän on ensimmäisenä pistämässä kätensä multaan.

–          Pistän isolla sydämellä kaiken itsestäni peliin ja johdan omalla esimerkilläni. Tänä päivänä menestyjiä johdetaan mielestäni aina edestä, tiimityönä, Nykänen uskoo.

Tavoite Tampereen Puhelimessa on selvä.

–          Tampereen Puhelin nostetaan alueen ICT-alan toimijoissa pk-yritysten ykköskumppaniksi. Uskon, että paikallistuntemukseni ja laajat verkostoni auttavat avaamaan ovia, ja henkilökohtainen intohimoni suuntautuukin juuri myynnin uusasiakashankintaan.

Kilpakentällä voitetaan paikallisuudella ja palvelukulttuurilla 

Nykäsen työhistoriassa on viimeisimpänä takana kahdeksan vuotta Fujitsu-konsernin (Fujitsu Finland Oy:n ja Isoworks Oy) myyntipäällikkönä ja Area managerina. Fujitsun yrityspuolen hankejohtajan tehtävät päättyivät lokakuun puolivälissä.
Tampereen Puhelimessa Nykänen arvostaa vahvaa paikallisuutta ja palvelukulttuuria.

 

Lisätiedot:

Ilja Nykänen, myynti- ja liiketoimintajohtaja / Yritysasiakkaat, p. 040 865 6913, sähköposti: ilja.nykanen@tampereenpuhelin.fi
Janne Aaltonen, toimitusjohtaja, p. 050 359 8285, sähköposti:janne.aaltonen@tampereenpuhelin.fi

Tampereen Puhelin Oy on paikallinen tietoliikenne- ja ratkaisutalo. Päätoimialueenamme on Pirkanmaa, mutta joustavaan palveluumme kuuluu, ettei maakuntiin piirretä rajoja: ratkaisut tuodaan sinne, missä niitä tarvitaan.

Tarjoamme kattavat tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut niin kuluttajien, taloyhtiöiden kuin yritysten tarpeisiin. Saat meiltä laitteet ja järjestelmät, asennuksen, huollon ja koulutuksen. Paikallisena palveluntarjoajana tarjoamme nopeaa, kasvollista ja ketterää palvelua.