ICT Elmo Oy jatkoi kasvuaan

ICT Elmo Oy jatkoi kasvuaan

Nimensä Tampereen Puhelimesta Elmoksi vaihtanut ICT-talo jatkoi viime vuonna vahvaa kasvutahtiaan: yrityksen liikevaihto kasvoi 15,8 miljoonaan euroon, mikä tarkoittaa 11,8 % vuotuista kasvua. Kannattavan kasvun taustalla olivat yrityksen panostukset henkilöstöön, Teal-mallilla toteutettuun organisaatiouudistukseen sekä asiakaslähtöiseen palveluun.

Elmon vuosi 2018 lukuina:

  • Liikevaihto 15,8 miljoonaa euroa (14,1 M€ vuonna 2017)
  • Liikevoitto 1,0 miljoona euroa (0,9 M€)
  • Käyttökate 3,0 miljoonaa euroa (2,8 M€)
  • Omavaraisuusaste 49 % (47)
  • Sijoitetun pääoman tuotto 11,0 % (11,1)

Vahva kasvu edellyttää vahvoja osaajia

Vuodelta 2019 Elmo odottaa vahvan kasvun jatkuvan, ja vuosi on alkanut lupaavasti. Talossa on aloittanut jo 25 uutta asiantuntijaa.

–Kasvu ei onnistu ilman innostunutta henkilöstöä. Elmolla yrityskulttuuri perustuu vahvasti luottamukseen, ja viime vuoden kasvuluvut kertovat, että muutosta on viety oikeaan suuntaan, toimitusjohtaja Janne Aaltonen toteaa.

Voimakkaasta kasvusta huolimatta yritys on pitänyt lujasti kiinni palvelunsa laadusta, ja Elmon alkuvuoden nettosuositteluindeksi (NSI) 70 on kirkkaasti alan kärkeä.

Aaltonen uskoo, että kysyntä yritysten bisnestä tukeville ICT-ratkaisuille kasvaa entisestään, joten Elmon tavoitteet ovat korkealla. Yritys laajentaa toimintaansa Pirkanmaan ulkopuolelle ja uutta markkinaa haetaan pääkaupunkiseudulta ja Turun alueelta. Liikevaihdon odotetaan lähivuosina kolminkertaistuvan, ja samassa ajassa aiotaan palkata yli sata uutta asiantuntijaa.

Lisätietoja:

Janne Aaltonen, toimitusjohtaja, ICT Elmo Oy, puh. 050 359 8285, janne.aaltonen@elmo.fi

Tavoitteenamme on tarjota täydelliset ICT-Palvelut. Onnistuessamme saamme asiakkaamme rakastamaan ICT:tä osoittamalla, kuinka
mutkattomasti kaikki voi sujua. Ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teknologian osaaminen on meille perusasia. Kilpailukeinomme on asenne.

Teemme asiakkaan päivästä hyvän.