Hannu Väänänen BLC:n uusi toimitusjohtaja

Hannu Väänänen BLC:n uusi toimitusjohtaja

Savonlinnalainen metsänhoitaja Hannu Väänänen (46) on nimitetty Savonlinnan BLC-osuuskunnan ja Blue Lake Communications Oy:n (BLC) uudeksi toimitusjohtajaksi.

Väänänen on työskennellyt BLC:llä vuodesta 2010 toimien kehitysjohtajana ja viimeiset kolme vuotta operatiivisena johtajana. Sitä ennen hän työskenteli yli kaksitoista vuotta Nokialla ja Nokia Siemens Networksilla lukuisissa eri tehtävissä edeten ohjelmistosuunnittelijasta johtavaksi pääarkkitehdiksi (Chief Architect).

Lisätietoa BLC:n verkkosivuilla >>

BLC-KONSERNI

BLC tarjoaa asiakkailleen palveluita kolmessa oman alansa johtavassa palvelukokonaisuudessa: TURVA, IT ja VERKKO. Nämä palvelut tuotetaan neljän konsernin liiketoimintayhtiön voimin: BLC Telecom vastaa verkkopalvelujen tuottamisesta, BLC Turva nimensä mukaisesti on turva-alan suunnannäyttäjä, BLC Taito on erikoistunut IT-palveluihin ja BLC Rahoitus tukee omalla osaamisellaan kaikkia edellisiä. BLC-konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on n. 45M€ vuodessa ja se työllistää yli 300 henkilöä 13 eri paikkakunnalla Suomessa. Pääkonttori sijaitsee Savonlinnassa. Lisätietoja: www.blc.fi