Anvian hallituksen puheenjohtajaksi Aappo Kontu

Anvian hallitus on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Aappo Kontun, joka on toiminut Anvian hallituksessa vuodesta 2009. Hän toimii tällä hetkellä myös monien muiden yhtiöiden hallituksissa sekä seniorikonsulttina Valor Partners Oy:ssä.

Puheenjohtajana viisi vuotta toiminut Bengt Beijar on pyytänyt eroa hallituksesta henkilökohtaisiin syihin vedoten.

”Saavutin viime kuussa eläkeiän eli 65 vuotta, joten katsoin parhaaksi vähentää luottamustehtäviäni. Toimin vaimoni omaishoitajana ja haluan nyt keskittyä enemmän hänen ja oman hyvinvointini huolehtimiseen.”, Beijar kertoo. ”Olen toiminut Anvian hallituksessa hyvin pitkän ajan, 15 vuotta, kun yleensä hallituskaudet ovat 6-7 vuoden mittaisia.”

Anvian hallintoneuvosto valitsi 5.4. pidetyssä kokouksessaan hallituksen uusiksi jäseniksi asianajaja Kimmo Penttilän ja yrittäjä Dan Örndahlin.

Kimmo Penttilä on kokkolalaisen lakitoimisto Pro Juridican osakas, jonka painopistealueita ovat mm. sopimusoikeus, teknologiajuridiikka ja IPR-oikeus sekä yhtiöoikeus. Penttilää hallitukseen on ehdottanut Elisa.

Dan Örndahl on vaasalaisen Prima-Kiinteistöt Oy:n omistaja ja hallituksen puheen johtaja. Hän on myös Anvian pienosakkaat ry:n varapuheenjohtaja.

Hallintoneuvosto päätti kutsua varsinaisen yhtiökokouksen koolle 31.5.2016. Kokous järjestetään Vaasassa.

Lisätietoja

hallituksen puheenjohtaja Aappo Kontu, puh. 044 425 2210
hallintoneuvoston puheenjohtaja Juha Luukko, puh. 044 550 2639
Bengt Beijar, puh. 050 525 9788